• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۲۶۹۳
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۱
بوشهر » اجتماعی

همیار گاز، آموزش صرفه جویی از مدرسه تا خانه 

طرح همیار گاز با هدف آموزش مصرف گاز و فرهنگ سازی از مدرسه تا خانه در مدارس استان بوشهر در حال اجراست.

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان بوشهر با اشاره به ناترازی انرژی به‌ویژه در حوزه گاز، گفت: در راستای مصرف ایمن و بهینه گاز در کشور، شرکت ملی گاز ایران امسال تفاهم‌نامه‌ای را با وزارت آموزش و پرورش به امضا رسانده است که هدف اصلی آن، فرهنگ‌سازی عمیق، مستمر و پایدار در میان دانش‌آموزان مقطع ابتدایی است.
سعید عباسی ادامه داد: بر همین اساس، سامانه تعاملی «همیار گاز» طراحی و راه‌اندازی شده تا دانش‌آموزان، معلمان و امسال برای نخستین‌بار مدیران مدارس بتوانند به‌صورت هدفمند در این طرح مشارکت کنند.
وی افزود: این سامانه با محوریت آموزش مصرف ایمن و بهینه گاز، بستری جذاب و کاربردی برای انتقال مفاهیم مهم انرژی فراهم کرده است.
عباسی با بیان اینکه سامانه همیار گاز در سه بخش «آشنایی با شرکت ملی گاز ایران»، «مصرف ایمن گاز» و «مصرف بهینه گاز» طراحی شده است، اضافه کرد: دانش‌آموزان پایه‌های چهارم، پنجم و ششم ابتدایی می‌توانند با حضور در این سامانه، ضمن بازی و سرگرمی، آموزش ببینند و در پایان بر اساس امتیاز‌های کسب‌شده از جوایز پیش‌بینی‌شده بهره‌مند شوند.
رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان بوشهر ادامه داد: در این طرح، هر ماه به ۱۰۰ دانش‌آموز و ۲۰ معلم جوایزی اهدا می‌شود، هرچند تأکید اصلی این سامانه بر آموزش و فرهنگ‌سازی است و جوایز فقط نقش مشوق را ایفا می‌کنند.
وی با تأکید بر اهمیت آموزش در سنین پایه، تصریح کرد: اگر فرهنگ مصرف ایمن و بهینه انرژی از دوران ابتدایی آموزش داده شود، دانش‌آموزان علاوه بر تأثیرگذاری بر رفتار مصرفی خود، می‌توانند این آموزه‌ها را به خانواده‌هایشان منتقل کرده و در آینده نیز به‌عنوان شهروندانی مسئولیت‌پذیر نقش مؤثری در مدیریت مصرف انرژی ایفا کنند.
عباسی در پایان ضمن قدردانی از دانش‌آموزان و معلمان عزیزی که سال گذشته در اجرای این طرح مشارکت داشتند، گفت: انتظار داریم امسال نیز با استقبال گسترده‌تر مدارس، دانش‌آموزان و معلمان استان بوشهر با مراجعه به سامانه «همیار گاز» در تحقق اهداف آموزشی و فرهنگی این طرح ملی سهیم باشند.
کارشناس طرح ملی همیار گاز استان بوشهر هم با اشاره به اجرای این طرح آموزشی در استان گفت: سامانه آموزشی همیار گاز به‌عنوان یک دستیار آموزشی تعاملی برای دانش‌آموزان و معلمان طراحی شده و در قالب طرح ملی همیار گاز، به‌مدت چهار ماه تا پایان اسفندماه در حال اجراست.
فاطمه آذربان افزود: دانش‌آموزان در این طرح با حضور در سامانه همیار گاز، به‌صورت کاربردی با مفاهیم مصرف ایمن و بهینه گاز آشنا می‌شوند و در پایان هر ماه، به ۱۰۰ دانش‌آموز و ۲۰ معلم برتر جوایزی از سوی شرکت گاز اهدا می‌شود.
فاطمه آذربان با اشاره به زمان‌بندی اجرای طرح، اظهار کرد: اجرای طرح همیار گاز از نیمه آذرماه آغاز شده و تا پایان اسفندماه ادامه دارد و در این مدت، دانش‌آموزان از طریق آموزش‌های تعاملی، بازی‌ها و فعالیت‌های آموزشی با اصول صحیح مصرف گاز آشنا می‌شوند.
کارشناس طرح ملی همیار گاز استان بوشهر با اشاره به استقبال قابل توجه مدارس از این طرح یادآور شد: سال گذشته حدود ۱۰۰ معلم و نزدیک به ۱۵۰۰ دانش‌آموز در طرح همیار گاز مشارکت داشتند، اما امسال تنها در دو ماه ابتدایی اجرای طرح، ۵۷۰ معلم و ۲۶۱۹ دانش‌آموز در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند که این آمار نشان‌دهنده رشد چشمگیر مشارکت و اثرگذاری این طرح آموزشی است.
وی همچنین از اجرای یک پویش ویژه در سردترین روز‌های سال خبر داد و گفت: در بازه زمانی ۱۵ تا ۳۰ دی، پویش ویژه‌ای با عنوان «من یک مراقب گازم» برگزار می‌شود که دانش‌آموزان می‌توانند از طریق سامانه همیار گاز در این پویش شرکت کنند و علاوه بر جوایز ماهانه طرح، از جوایز ویژه این پویش نیز بهره‌مند شوند.
آذربان در پایان تأکید کرد: سامانه همیار گاز فراتر از یک بستر آموزشی است و با افزایش آگاهی دانش‌آموزان در سنین پایه، می‌تواند نقش مؤثری در انتقال فرهنگ مصرف ایمن و بهینه گاز به خانواده‌ها و در نهایت به جامعه ایفا کند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهیابی دانش‌آموزان زنجان به مرحله انتخابی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم
هیچ رسوبی در منابع تبصره‌های اشتغال‌زایی وجود ندارد
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و انس با قرآن
فرهنگ شهادت رمز تداوم انقلاب اسلامی است
کسب رتبه اول واحد تحقیقات استان یزد در سطح کشور
آسمان صاف استان قزوین؛ هشدار انباشت آلاینده‌ها در روز‌های سرد
تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای رفع تنش آبی در مهاباد
رتبه اول فارس در نهضت ملی مسکن و تأمین مسکن قانون جوانی جمعیت
عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از سه هزار و ۵۰۰ مگاوات
ثبت نام جاماندگان دریافت سود سهام عدالت تا پایان امروز
برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند متناسب با نیازهای کودکان
هوای اصفهان همچنان ناسالم است
کمک ۳۰ میلیارد تومانی مردم خراسان جنوبی به ساخت صحن حضرت زهرا (س)
ثبت روزانه حدود ۵۰ هزار زیارت در قالب پویش سراسری «شهد رجب»
قطع گاز ۲۱۰ ویلای خالی از سکنه با مصرف بالای گاز
شناسایی بیش از ۱۲ هزار مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
آسمانی شدن پدر شهید علی رضا هاتف در بخش سنگر
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
خطرناک بودن مصرف خودسرانه آزیترومایسین
«همزیستی هوشمند با سیل» طرح محققان دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)